Kloakmester

Har du problemer med et stoppet afløb eller kloak? Som din autoriseret kloakmester står vi klar til at løse problemet for dig.

Kloakmester med fokus på kvalitet

J&J Kloak & Belægning er her for at kigge på din kloak. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal bruge en kloakmester som privatperson eller på din arbejdsplads.

Hvis du oplever, din kloak eller afløb er stoppet til eller driller, så har du brug for besøg af en autoriseret kloakmester. Vores kloakfirma er autoriseret kloakmestre, vi ved derfor, hvordan en god og sund kloak ser ud.

På denne side kan du finde svar på følgende spørgsmål:

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad laver en kloakmester?

  En kloakmester er uddannet til, at kunne varetage opgaver vedrørende kloakering og kloaksystemer på en kompetent og kvalificeret måde.

  Vi har over 20 års erfaring indenfor kloakarbejde, og kan derfor hjælp dig med alle dine opgaver og projekter. Vores ekspertise favner bredt, og vi kan dermed varetage både store og små opgaver, dette gælder alt fra renoveringer af kloaksystemer, til stoppede toiletter. Ingen opgave er for små eller for store.

  Vores indstilling er, at din opgave ikke er løst, før du er tilfreds. Dette gælder både, når vi løser et tilstoppet afløb, eller når vi skal reparere større kloakopgaver. Ved større reparationer vil dog altid tage en indledende snak omkring problemet, samt hvordan vi bedst får løst opgaven, baseret på vores faglige grundlag og mange års erfaring.

  Står du med et kloakproblem, så er det altid en god ide at spørge en fagperson til råds. Vi har de rette redskaber og autoriserede medarbejdere, der kan varetage din kloak.

  Hvornår skal man bruge en kloakmester?

  Det vil altid væres vores anbefaling, at du kontakter os så snart, du oplever kloakproblemer. Det kan både spare tid og unødig skade af kloakken, når du ringer til os for råd og vejledning. Det bliver nemlig aldrig billigere at udskyde problemer med din kloak. Når du har problemer med kloakken, kommer det aldrig på et godt tidspunkt, og det er gerne et problem, der skal løses hurtigt. J&J Kloak og Belægning rykker ud til dig, når du har brug for hjælpen. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  Kan du ikke se dit problem på listen? Så kontakt os på telefon 32 70 88 84, eller på vores mail info@jjkloak.dk, og få uforpligtende rådgivning. Vi bestræber os på, altid at imødekomme dine behov, uanset udfordring eller problem du måtte stå overfor.

  Hvad koster en kloakmester i timen?

  Det kan være svært at give en præcis pris på netop din opgave. Hver opgave er forskellig og kræver forskellige tilgange. Vi sørger altid for at skræddersy en løsning til, som både løser opgaven her og nu, men også er en holdbar løsning i fremtiden.

  Prisen afhænger af flere faktorer som størrelsen på opgaven, hvor lang tid det vil tage at udbedre problemet, og hvor komplekst kloakproblemet er.

  Vi sigter efter, altid at have dig med i selve processen, lige fra rådgivning og vejledning af problemet, til selve prisoverslaget. Du vil altid få en faglig vurdering af dit problem og hvordan dette løses på bedste mulige måde.

  Kloakmester København og omegn

  Vi er din autoriseret kloakmester i København. Men vi kører også ud til Herlev, resten af Storkøbenhavn og omegn.

  Vi har mange års erfaring bag os og kan hjælpe dig med din kloak, uanset om du har brug for kloakservice, strømpeforing eller noget helt tredje.

  Står du med en opgave, hvor du har brug for en kloakmesters faglige øjne og mange års ekspertise, så kigger vi gerne på din kloakopgave. Her kan vi give dig råd og vejledning om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Du kan med fordel kontakte os uanset, hvilken kloakproblem du har. Vi vægter kvalitet og faglighed højt, og garantere dig den bedste service. Du kan nemt komme i kontakt med os, udfyld blot kontaktformularen, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

  Hvorfor vælge en autoriseret kloakmester?

  Hos J&J Kloak og Belægning er vi autoriserede kloakmestre, vi er dermed underlagt en kvalitetskontrol, som sikrer udførelsen af vores arbejde, er gjort korrekt. Det betyder, at vi har den fornødne autorisation til at udbedre, reparere og etablere din kloak. Det har dog også den betydning, at du er garanteret, at vores kloakarbejde er udført korrekt. Alt vores kloakarbejde er dækket af Gjensidige Forsikring, og vi er en del af Teknologisk Institut som kontrolinstans.

  Du kan derfor trygt overlade dit kloakarbejde til J&J Kloak & Belægning, vi lever op til alle kravene, både de faglige, lovgivningsmæssigt, og selvfølgelig dine krav. Vi giver dig høj faglighed og kvalitet, til den bedste pris.

  Samarbejdspartnere

  Vi er stolte af de samarbejdspartnere vi har, og af vores kunders anmeldelser