Har du brug for grundig og professionel kloakservice?

Så kan vi hos J&J Kloak & Belægning hjælpe dig. Hvis du ejer et hus, er det dit ansvar at sikre, at dine afløbsinstallationer omkring din grund fungerer optimalt.

Vi er et autoriseret kloakfirma med kompetente medarbejdere, høj faglighed og de rette redskaber. Derfor kan vi hjælpe dig med at rette op på skader i dine afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Vi oplister her de typiske problemer, der kan opstå i din kloak. Det gode ved problemerne er, at vi har styr på, hvordan vi ordner dem: 

  • Hvis din kloak ofte løber over, kan det være, at den ikke har en passende størrelse og har svært ved at følge med. En udbygning kan løse dette problem.
     
  • Tilstoppede rør kan også give problemer med at lede spildevandet væk. Sørg for at holde dæksler og riste fri for jord og blade, der kan tilstoppe dit afløbssystem.
     
  • Et knækket rør forårsager, at spildevandet lækker, hvilket kan skade huset. Hvis en kælder pludselig bliver mere fugtig end normalt, kan det være på grund af et utæt rør, der skal tilses.

Få et gratis tilbud

Kloakservice i København 

Vi tilbyder kloakservice i hele København og omegn. Som autoriseret kloakfirma besidder vi den ekspertise og viden om vedligeholdelse af afløb, kloakker og meget mere, der har betydning for kloakkernes funktion. Kloakservice handler ikke kun om vedligeholdelse.

Bor du i København, hvor der er mange rotter, kan vi også hjælpe med at rottesikre dine kloakrør og dit hus. Københavns Kommune melder årligt, at anmeldelser af rotteproblemer til kommunen stiger. 

Det anslås, at der bor mellem 250.000 og 300.000 rotter i Københavns kloaknet, og derfor kan det være en rigtig god idé at holde dem ude. Det hjælper vi dig selvfølgelig med, så du ikke skal gå at bekymre dig om at få ubudne gæster, der gnaver løs i alt fra installationer til din skraldespand