Kloakservice

Har du brug for grundig og professionel kloakservice?

Så kan vi hos J&J Kloak & Belægning hjælpe dig. Hvis du ejer et hus, er det dit ansvar at sikre, at dine afløbsinstallationer omkring din grund fungerer optimalt.

Vi er et autoriseret kloakfirma med kompetente medarbejdere, høj faglighed og de rette redskaber. Derfor kan vi hjælpe dig med at rette op på skader i dine afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Kloakservice i Herlev og omegn

Vores firma udfører kloakservice i Herlev og resten af omegn. Hos JJ kloak er vi stolte af vores fag. Derfor leverer vi altid et godt stykke fagligt håndværk – ovenikøbet til en god pris. Det har  resulteret i et hav af tilfredse kunder.

Skal du bruge kloakservice i Herlev og omegn? Kan du altid skrive eller ringe til os på

22 41 85 80. Vi glæder os til at kunne løse dit kloakproblem. 

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Finalist Kloakmester – (0-4 ansatte) 2020

  Ud over vores elite smiley hos anmeld håndværker, var vi i 2020 finalist til prisen ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Denne nominering er vi meget stolte af, da det er vores kunders anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, som har dannet grundlaget for for vores nominering, og efterfølgende medvirken i awardshowet.

  præmie statue

  Typiske problemer i din kloak

  Vi oplister her de typiske problemer, der kan opstå i din kloak. Det gode ved problemerne er, at vi har styr på, hvordan vi ordner dem:

  garanti anmeld håndværker

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Kameraundersøgelse af kloak

  Havde oplevet rotter fredag eftermiddag. Lørdag kom J&J forbi og undersøgte kloak og rottespærer. Anbefalede kamera undersøgelse som de allerede lagde ind mandag! Opfølgning med status. KLASSE...
  smiley logo
  Carsten
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt brugsvand og brolægning

  Det hele lavet som aftalt til tiden og med meget fin kommunikation hele vejen
  smiley logo
  Torben
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nye spor i min brønd

  Jeg ringede til JJ kloark for at få en pris på lidt forskelligt. Han spottede at dem som havde lavet en foring i mon brønd var forkert lavet. John kan sit arbejde og man kan mærke han ligger en stolthed i at alt bliver lavet efter reglerne. Kan kun anbefale ham og prisen var som aftalt.
  smiley logo
  Noah
  via Anmeld Håndværker

  Kloakservice udført af lokale fagmænd

  Vi tilbyder kloakservice i Herlev og omegn. Som autoriseret kloakfirma besidder vi den ekspertise og viden om vedligeholdelse af afløb, kloakker og meget mere, der har betydning for kloakkernes funktion. Kloakservice handler ikke kun om vedligeholdelse.

  Bor du i København, hvor der er mange rotter, kan vi også hjælpe med at rottesikre dine kloakrør og dit hus. Københavns Kommune melder årligt, at anmeldelser af rotteproblemer til kommunen stiger. 

  Det anslås, at der bor mellem 250.000 og 300.000 rotter i Københavns kloaknet, og derfor kan det være en rigtig god idé at holde dem ude. Det hjælper vi dig selvfølgelig med, så du ikke skal gå at bekymre dig om at få ubudne gæster, der gnaver løs i alt fra installationer til din skraldespand.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.