TV inspektion i København, Amager, Glostrup og omegn

Ved du egentlig, hvordan din kloak har det? Det er der mange, der ikke gør. Grunden er krystalklar. Det er jo umuligt at kigge derned. Det er der heldigvis råd for.

J&J Kloak & Belægning vil gerne kigge i din kloak for dig. En TV inspektion foregår ved hjælp af et håndskubbet kloakkamera, der sidder fast i en lang snor. Med et kloakkamera kan vi på et tv se, hvordan rørene ser ud nede i kloakken. 

Hvis du oplever problemer med kloakken og er i tvivl om, hvad problemet kan skyldes, kan en grundig TV inspektion give dig svaret. Vi er et autoriseret kloakfirma, og det betyder, at vi har styr på, hvordan en sund kloak ser ud. Vælg derfor os, hvis du oplever et problem. Så tager vi et kig på det.

Få et gratis tilbud

TV inspektion af kloak

Når vi laver en TV inspektion af din kloak undersøger vi kloakken med et kloakkamera som er håndskubbet. Når vi kommer til en rørsamling, kan vi dreje kameraet hele vejen rundt og efterse, om der er brud eller vand, der siver ind.

Hvis vi finder et brud, en tilstopning eller sivende vand, har vi mulighed for at gemme koordinaterne, så vi nemt og hurtigt kan finde tilbage til det sted, hvor problemet er. D

et sparer dig for både tid og et stort gravearbejde. Hvis din mistanke om problemer i dit kloaksystem viser sig at være rigtige, vil vi bagefter hjælpe dig med, hvordan fejlene kan udbedres.

Få en god pris på TV inspektion af kloak 

Prisen på en TV inspektion af din kloak afhænger af flere forskellige faktorer, og derfor kan vi ikke fastslå en fast pris. Det afhænger blandt andet af tid og afstand.

Jo mere, vi skal inspicere, jo længere tid kommer det til at tage. Kvalitet er i højsædet, når vi inspicerer din kloak, og derfor tager vi os også god tid, så du kan være helt sikker på, at vi ikke har misset noget vigtigt.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

TV inspektion i København og omegn

J&J Kloak og Belægning har base i Herlev, og derfra kører vi ud i hele København og omegn for at TV inspicere Københavns kloaknet. 

Vi har stor erfaring med at TV inspicere, og vores baggrunde giver os kompetencerne til at sikre en god kvalitet i udførelsen af opgaven. Vi ved nøjagtigt, hvordan fejl og mangler ser ud i kloakker, og derfor kan du stole på vores service og rådgivning, når vi kommer ud. 

Ring i dag for effektiv fejlsøgning

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få foretaget professionel TV inspektion af kloakledningerne i din ejendom, er du velkommen til at ringe på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning.

Du har også mulighed for at skrive til e-mail info@jjkloak.dk. Vi kommer gerne ud til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner i København samt de omkringliggende byer - fx Glostrup, Amager og Brøndby.