TV inspektion i København, Amager, Glostrup og omegn

Oplever du problemer med kloakken, men er du ikke sikker på, hvad eller hvor dette problem er? Hos J&J Kloak & Belægning ApS tilbyder vi at undersøge kloakrørene i din ejendom ved brug af TV inspektion. Det er en særdeles effektiv metode, som sikrer, at du får indsigt i de konkrete problemer, der gør sig gældende i lige netop dit tilfælde. Herved kan de eventuelle skader hurtigt og præcist udbedres, så du ikke skal i gang med en større og muligvis unødvendig renovering.

Præcis fejlsøgning muliggøres af TV inspektion

Vi besidder det topmoderne udstyr, der kræves for at kunne udføre en præcis og effektiv fejlsøgning med TV inspektion. Endvidere har vi lang erfaring med brug af metoden, og vi er derfor i stand til at kigge på billederne med et særligt trænet øje. Vi identificerer hurtigt fejl i kloakledningerne, og vi er endvidere ofte i stand til at udbedre dem med det samme. Skulle det ende som en forsikringsskade, kan vi også håndtere det.

Ring i dag for effektiv fejlsøgning

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få foretaget professionel TV inspektion af kloakledningerne i din ejendom, er du velkommen til at ringe på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning. Du har også mulighed for at skrive til e-mail info@jjkloak.dk. Vi kommer gerne ud til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner i København samt de omkringliggende byer - fx Glostrup, Amager og Brøndby.

Indhent tilbud hos os!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste kloak / belægningsprojekt.

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.