TV Inspektion

Ved du egentlig, hvordan din kloak har det? Det er der mange, der ikke gør. Grunden er krystalklar. Det er jo umuligt at kigge derned. Det er der heldigvis råd for. Bestil en tv inspektion allerede i dag. 

TV inspektion til erhverv og privat

J&J Kloak & Belægning vil gerne kigge i din kloak for dig. En TV inspektion foregår ved hjælp af et håndskubbet kloakkamera, der sidder fast i en lang snor. Med et kloakkamera kan vi på et tv se, hvordan rørene ser ud nede i kloakken. 

Hvis du oplever problemer med kloakken og er i tvivl om, hvad problemet kan skyldes, kan en grundig TV inspektion give dig svaret. Vi er et autoriseret kloakfirma, og det betyder, at vi har styr på, hvordan en sund kloak ser ud. Vælg derfor os, hvis du oplever et problem. Så tager vi et kig på det.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  TV inspektion af kloak

  Når vi laver en TV inspektion af din kloak undersøger vi kloakken med et kloakkamera som er håndskubbet.

  Når vi kommer til en rørsamling, kan vi dreje kameraet hele vejen rundt og efterse, om der er brud eller vand, der siver ind.

  Hvis vi finder et brud, en tilstopning eller sivende vand, har vi mulighed for at gemme koordinaterne, så vi nemt og hurtigt kan finde tilbage til det sted, hvor problemet er.

  Det sparer dig for både tid og et stort gravearbejde. Hvis din mistanke om problemer i dit kloaksystem viser sig at være rigtige, vil vi bagefter hjælpe dig med, hvordan fejlene kan udbedres.

  ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Finalist Kloakmester – (0-4 ansatte) 2020

  Ud over vores elite smiley hos anmeld håndværker, var vi i 2020 finalist til prisen ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Denne nominering er vi meget stolte af, da det er vores kunders anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, som har dannet grundlaget for for vores nominering, og efterfølgende medvirken i awardshowet.

  Få en god pris på TV inspektion af kloak

  Prisen på en TV inspektion af din kloak afhænger af flere forskellige faktorer, og derfor kan vi ikke fastslå en fast pris. Det afhænger blandt andet af tid og afstand.

  Jo mere, vi skal inspicere, jo længere tid kommer det til at tage. Kvalitet er i højsædet, når vi inspicerer din kloak, og derfor tager vi os også god tid, så du kan være helt sikker på, at vi ikke har misset noget vigtigt.

  Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

  TV inspektion i København og omegn

  J&J Kloak og Belægning har base i Herlev, og derfra kører vi ud i hele København og omegn for at TV inspicere Københavns kloaknet. 

  Vi har stor erfaring med at TV inspicere, og vores baggrunde giver os kompetencerne til at sikre en god kvalitet i udførelsen af opgaven. Vi ved nøjagtigt, hvordan fejl og mangler ser ud i kloakker, og derfor kan du stole på vores service og rådgivning, når vi kommer ud. 

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Kameraundersøgelse af kloak

  Havde oplevet rotter fredag eftermiddag. Lørdag kom J&J forbi og undersøgte kloak og rottespærer. Anbefalede kamera undersøgelse som de allerede lagde ind mandag! Opfølgning med status. KLASSE...
  Carsten
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt brugsvand og brolægning

  Det hele lavet som aftalt til tiden og med meget fin kommunikation hele vejen
  Torben
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nye spor i min brønd

  Jeg ringede til JJ kloark for at få en pris på lidt forskelligt. Han spottede at dem som havde lavet en foring i mon brønd var forkert lavet. John kan sit arbejde og man kan mærke han ligger en stolthed i at alt bliver lavet efter reglerne. Kan kun anbefale ham og prisen var som aftalt.
  Noah
  via Anmeld Håndværker

  Ring i dag for effektiv fejlsøgning

  Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få foretaget professionel TV inspektion af kloakledningerne i din ejendom, er du velkommen til at bruge kontaktformularen til højre, eller ringe på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning.

  Du har også mulighed for at skrive til e-mail info@jjkloak.dk. Vi kommer gerne ud til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner i København samt de omkringliggende byer – fx Glostrup, Amager og Brøndby.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Samarbejdspartnere

   Vi er stolte af vores samarbejder, og der hvor vores kunder vurderer deres oplevelse med os