TV Inspektion

Har du et problem med dit kloaksystem, og ikke kan lokalisere hvad problemet er?

Hos J&J Kloak & Belægning ApS er vi autoriseret fagmænd og erfarende med udførelse af TV inspektioner.

Vi kører ud til dig i dag og finder ud af, hvad problemet skyldes med din kloak.

Professionel TV inspektion til erhverv og privat

J&J Kloak & Belægning vil gerne kigge i din kloak. Uanset om du er privat eller erhverv, så står vi klar til at hjælpe.

Hvis du oplever problemer med kloakken og er i tvivl om, hvad problemet kan skyldes, kan en TV inspektion give dig svaret. Vi er et autoriseret kloakfirma, der ved, hvordan en sund kloak ser ud. Vælg derfor os, hvis du oplever et problem. Så tager vi et kig på det.

Vi vil på denne side gå mere i dybden med følgende spørgsmål:

elite håndværker logo
4.8/5

4.5 stjerner ud af 5 fra 3 Anmeld Haandværker ud af 139 anmeldelser

3 tal
4.5/5

4.5 stjerner ud af 5 fra 3 Byggetilbud ud af 26 anmeldelser

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  skærm
  rør

  TV inspektion i København & omegn

  J&J Kloak og Belægning har base i Herlev, og derfra kører vi ud i København og omegn.

  Vi har stor erfaring med at TV inspicere, og vores baggrund giver os kompetencerne til at sikre en god kvalitet i udførelsen af opgaven. 

  Vi ved nøjagtigt, hvordan fejl og mangler ser ud i kloakker, og derfor kan du stole på vores service og rådgivning, når vi kommer ud. 

  Så skal du have TV tjekket din kloak? Så ring til os på 22 41 85 80 eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil besvare dine henvendelse hurtigst muligt.

  Hvad er en TV inspektion?

  At TV inspicere din kloak er en velanvendt metode til at inspicere kloaksystemer med. Vi kan lokalisere helt specifikt, hvad der er galt, når vi udfører en TV inspektion. Det foregår sådan, at vi leder et kamera ned i kloakken, hvor vi på film kan se om der er utætheder, slitage, rust, tilstopning eller andet galt, som er kilden til problemet.

  Har du mistanke om at der er noget galt med din kloak, så er det en god idé at få en specialist ud til at udføre et TV tjek. 

  Vi har udstyret i orden og sørger for, at vores medarbejdere er opdateret med nyeste viden på området.

  Hvornår benytter vi et TV tjek?

  Vi benytter en TV inspektion af kloak til at lokaliserer, hvorfor kloakken svigter eller er tilstoppet. De hyppigste kloakproblemer kan eksempelvis være sætninger, tæringer, indgroede rødder eller besøg af rotter.

  Fordelen ved at TV inspicere din kloak er ikke bare at lokalisere et problem i god tid, men ligeså meget, at vi hurtigt får afklaret, om hvor stor den efterfølgende opgave bliver. Med andre ord, så kan du spare penge og tid på at få et TV tjek af dit kloaksystem.

  I nogle tilfælde viser det sig, at kloakken kun har brug for spuling eller en mindre reparation. Det er rart at vide, at vi ikke skal til at lave de store udgravninger, og være nødsaget til at skifte et helt kloaksystem ud, både til fordel for os og for dig.

  Hvad er fordelene ved TV inspektion?

  Der er mange fordele ved at få foretaget et TV tjek hos os.

  Først og fremmest kan du spare mange penge ved at lade os finde hurtigt frem til problemet. Du kan også undgå unødvendige udgravninger og hurtigt få fikset problemet i din kloak, så den kan komme til at fungere optimalt igen.

  Med en TV inspektion kan vi lynhurtigt finde frem til, hvor der er sket en skade og vurdere, hvordan vi bedst udbedrer den.

  rotte
  rotte

  Er det nødvendigt med en TV inspektion?

  Et TV tjek er en rigtig fornuftig beslutning, og der findes selvfølgelig tilfælde, hvor vi stærkt vil anbefale at få din kloak inspiceret.

  Har du tilbagevendende problemer med din kloak, så er der god grund til at få den undersøgt med vores videokamera.

  Sidder du tilbage med en usikkerhed om, at der er noget galt med kloakken, så tøv ikke med at kontakte os. Vi får tjekket din kloak igennem så vi sikkert kan komme frem til en afklaring.

  Hvordan foregår TV inspicering af din kloak?

  Når vi udfører en TV inspektion, fører vi et kamera ind i selve kloakledningen.

  Det giver os mulighed for at kigge ind i kloakken og se, om der er sket en skade, og vurdere, hvor vi skal sætte ind for at udbedre den. Det giver os et godt fundament for at konkludere, hvad der er galt med din kloak, og hvordan vi hurtigt og bedst får din kloak til at fungere optimalt igen.

  TV inspektion af kloak priser

  Det er hverken tidskrævende eller dyrt at få TV inspiceret din kloak. Det tager typisk under to timer at udføre et TV tjek, og du skal blot betale den timepris, som dit kloakfirma kræver.

  Det betaler sig at finde frem til problemets rod ved hjælp af en TV inspektion, hvis der er usikkerhed omkring, hvor problemet er. Så vi kan handle rigtigt fra start. Det kan du som regel spare mange penge ved.

  Ring i dag for effektiv fejlsøgning

  Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få foretaget professionel TV inspektion af kloakledningerne i København og omegn, er du velkommen til at bruge kontaktformularen til højre, eller ringe på telefon 22 41 85 80 eller fang os på Facebook, hvor vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning.

  Du har også mulighed for at skrive til e-mail info@jjkloak.dk. Vi kommer gerne ud til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner i København samt de omkringliggende byer – fx Glostrup, Amager og Brøndby.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Få hjælp til TV inspektion af dræn

   Virker et drænsystem ikke optimalt, kan det repareres eller reetableres. Så dræningen af vand igen kan optages og komme til at forløbe problemfrit – helt uden slinger i valsen.

   For at finde frem til, hvor skoen trykker, kan det være nødvendigt at foretage en TV inspektion. Det står vi gerne for, hvis du ringer efter os. Når vi TV inspicere din kloak, kan vi kigge ind i drænledningen, så det er muligt at finde en løsning på problemet hurtigst muligt.

   Vi er din ekspert i TV inspektion af afløbsledninger

   Med TV inspektion kan vi filme direkte ind i en afløbsledning, så vi kan finde frem til, hvorfor du oplever problemer med din kloak.

   Selvom vi er eksperter på vores felt, er det ikke altid til at se med det blotte øje, hvor i kloakken eller afløbsledningen der er noget galt. Ved at gøre brug af et TV tjek kan vi se helt præcist, hvor i kloakken der er en skade, der volder dig problemer, og udbedre den på professionel vis.