Eksperter i nedgravning af dræn 

Oplever du efter kraftige regnskyl og skybrud at dele af din have, terrasse eller græsplæne står i vand? Det kan blandt andet skyldes et højt grundvandsspejl eller dårlig nedsivning. Hvad end det skyldes, har vi løsningen til dig.

J&J Kloak og Belægning kan hjælpe dig med at lægge effektive dræn i høj kvalitet, så du aldrig kommer til at opleve gennemblødte sko, når du går en tur i haven efter et kraftigt regnskyl.

Vi er eksperter i nedgravning af dræn, og vi er meget interesserede i at hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Hvor dybt skal dræn lægges?

Hvor dybt et dræn skal lægges, afhænger af jordforhold og typen af dræn. Hvis vi skal lægge et rørdræn, er det meget vigtigt, at vi graver så dybt, at jorden er frostfri. Det nytter ikke noget, at ens dræn springer på grund af frost.

Skal vi arbejde med faskindræn, kommer det altid an på den specifikke opgave. Vi er uddannede på området, og hvis du er i tvivl om, hvilke dræn du bør lægge, står vi altid til rådighed med udførsel og rådgivning. 

Dræn i græsplæne

Står din græsplæne tit under vand? Vi kan blandt andet hjælpe dig med at dræne din græsplæne. I nogle tilfælde skyldes vand i græsplænen, at grundvandsspejlet er højt.

I sådan et tilfælde er drænrør gode til at lede vandet væk fra din have. Det er vigtigt, når man lægger rørdræn, at der er en korrekt hældning, ellers ledes vandet ikke bort.

Skyldes oversvømmelsen, at vandet ikke siver ned, fordi jorden er kompakt, kan vi afhjælpe ved at øge luftindholdet i jorden, så det er nemmere for vandet at sive ned til grundvandet. 

Vi har den nødvendige viden og ekspertise inden for drænlægning. Derfor kan du trygt regne med os, når regnvandet skal ledes væk.  

Dræn i haven 

For meget vand i haven er skidt for planter og gør det vanskeligt at vedligeholde den. Derfor er det en god idé at få vandet væk, hvis du drømmer om en smuk og frodig have. Tag os med på råd, når der skal lægges dræn. Vi er klar til at lave arbejdet for dig.  

Dræn langs sokkel

Hvis du oplever, at der er fugtigt rundt omkring soklen på dit hus, kan det skyldes, at vandet ikke kan sive væk. Det kan give fugtskader i fundament og sokkel, og det er som regel rigtig skidt.

Vi kan stå for at lægge dræn langs soklen på dit hus. Det fungerer som en slags underjordisk tagrende, der leder vandet væk fra huset.