Nedgravning af dræn

Nedgravning af dræn kan være en god investering. Så oplever du efter kraftige regnskyl og skybrud og at dele af din have, terrasse eller græsplæne står i vand? 

Det sikrer din græsplæne og plantearealer mod en kort levetid. Dertil er det også bedre beskyttet mod vintersæsonen, når både regn og frost opstår. 

Vi klarer både levering, montering og kvalitetskontrol. Du er i trygge hænder hos os.

Eksperter i nedgravning af dræn

Oplever du efter kraftige regnskyl og skybrud at dele af din have, terrasse eller græsplæne står i vand? 

Det kan blandt andet skyldes et højt grundvandsspejl eller dårlig nedsivning. Hvad end det skyldes, har vi løsningen til dig.

J&J Kloak og Belægning kan hjælpe dig med at lægge effektive dræn i høj kvalitet, så du aldrig kommer til at opleve gennemblødte sko, når du går en tur i haven efter et kraftigt regnskyl.

Vi er eksperter i nedgravning af dræn, og vi er meget interesserede i at hjælpe dig. Kontakt os i dag på tlf: 22 41 85 80, Facebook eller på vores kontaktformular. Så  kommer vi hurtigt ud til dig.

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvor dybt skal nedgravning af dit dræn lægges?

  Hvor dybt et dræn skal lægges, afhænger af jordforhold og typen af dræn. Hvis vi skal lægge et rørdræn, er det meget vigtigt, at vi graver så dybt, at jorden er frostfri. Det nytter ikke noget, at ens dræn springer på grund af frost.

  Skal vi arbejde med faskindræn, kommer det altid an på den specifikke opgave. Vi er uddannede på området, og hvis du er i tvivl om, hvilke dræn du bør lægge, står vi altid til rådighed med udførsel og rådgivning. 

  Dræn i græsplæne

  Står din græsplæne tit under vand? Vi kan blandt andet hjælpe dig med at dræne din græsplæne. I nogle tilfælde skyldes vand i græsplænen, at grundvandsspejlet er højt.

  I sådan et tilfælde er drænrør gode til at lede vandet væk fra din have. Det er vigtigt, når man lægger rørdræn, at der er en korrekt hældning, ellers ledes vandet ikke bort.

  Skyldes oversvømmelsen, at vandet ikke siver ned, fordi jorden er kompakt, kan vi afhjælpe ved at øge luftindholdet i jorden, så det er nemmere for vandet at sive ned til grundvandet. 

  Vi har den nødvendige viden og ekspertise inden for drænlægning. Derfor kan du trygt regne med os, når regnvandet skal ledes væk.  

  Dræn i haven

  For meget vand i haven er skidt for planter og gør det vanskeligt at vedligeholde den.

  Derfor er det en god idé at få vandet væk, hvis du drømmer om en smuk og frodig have.

  Tag os med på råd, når der skal lægges dræn. Vi er klar til at lave arbejdet for dig.  

  garanti anmeld håndværker

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Kameraundersøgelse af kloak

  Havde oplevet rotter fredag eftermiddag. Lørdag kom J&J forbi og undersøgte kloak og rottespærer. Anbefalede kamera undersøgelse som de allerede lagde ind mandag! Opfølgning med status. KLASSE...
  smiley logo
  Carsten
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nyt brugsvand og brolægning

  Det hele lavet som aftalt til tiden og med meget fin kommunikation hele vejen
  smiley logo
  Torben
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Nye spor i min brønd

  Jeg ringede til JJ kloark for at få en pris på lidt forskelligt. Han spottede at dem som havde lavet en foring i mon brønd var forkert lavet. John kan sit arbejde og man kan mærke han ligger en stolthed i at alt bliver lavet efter reglerne. Kan kun anbefale ham og prisen var som aftalt.
  smiley logo
  Noah
  via Anmeld Håndværker

  Dræn langs sokkel

  Hvis du oplever, at der er fugtigt rundt omkring soklen på dit hus, kan det skyldes, at vandet ikke kan sive væk. Det kan give fugtskader i fundament og sokkel, og det er som regel rigtig skidt.

  Vi kan stå for at lægge dræn langs soklen på dit hus. Det fungerer som en slags underjordisk tagrende, der leder vandet væk fra huset.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Samarbejdspartnere

   Vi er stolte af vores samarbejder, og der hvor vores kunder vurderer deres oplevelse med os