Skybrudssikring

Er dit hus eller din virksomhed i risiko for problemer, hvis der kommer skybrud? I så fald kan det være en god idé at lave skybrudssikring.

Skybrudssikring i Københavnog omegn

Hos J&J Kloak og Belægning kan vi stå for at skybrudssikre dit hjem eller din virksomhed. Eftersom det bliver varmere og varmere i Danmark, er det også begyndt at regne mere.

Vi skal derfor i højere grad vænne os til, at skybrud bliver en større del af vores hverdag, og det er alt sammen med til at øge risikoen for vandskader og oversvømmede kældre. Problemerne opstår, hvis kloakken ikke kan følge med.  

Vi kan hjælpe med en effektiv skybrudssikring, så de udsatte rum i din bolig eller virksomhed kan stå imod, når regnen bliver så kraftig, at afløbssystemerne ikke kan følge med. 

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Højvandslukke til kloak

  Vi kan skybrudssikre dit hjem eller din virksomhed ved at montere højvandslukkere. Med et højvandslukke undgår du, at kloakvand kommer op gennem toilettet og afløbet i din kælder.

  Et højvandslukke forhindrer, at kloakvand kan løbe baglæns ved hjælp af to klapper. Klapperne åbner, når spildevand løber ud af huset, mens klapperne lukker tæt, hvis der presses kloakvand ind udefra.

  På den måde virker de som en sluse, der selv kan mærke, hvornår spildevand godt må løbe igennem – og allervigtigst hvornår spildevand overhovedet ikke må trænge igennem. 

  Et højvandslukke sørger altså for at sikre, der ikke kommer ildelugtende kloakvand op igennem dine afløb. Vi monterer dem med høj sikkerhed og stor ekspertise, så du aldrig kommer til at opleve, hvordan det er at have spildevand i kældre eller andre steder. 

  ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Finalist Kloakmester – (0-4 ansatte) 2020

  Ud over vores elite smiley hos anmeld håndværker, var vi i 2020 finalist til prisen ÅRETS HÅNDVÆRKER®

  Denne nominering er vi meget stolte af, da det er vores kunders anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, som har dannet grundlaget for for vores nominering, og efterfølgende medvirken i awardshowet.

  præmie statue

  Skybrudssikring af kælder

  Som vi tidligere har beskrevet, er det især kældre, der er i risiko for at blive oversvømmet. Og med stadig voldsommere vejr i Danmark er det en god idé at tænke på, hvad man skal gøre, hvis der en dag kommer et regnskyl, der giver nok regn til, at din kælder oversvømmer. Det bedste, du kan gøre, er at være forberedt. Og en af de bedste måder at være forberedt på, er ved at lade os montere højvandslukker i dine afløb. Vi placerer dem tæt på det afløb, der skal sikres. På den måde kommer du problemet i forkøbet. 

  Årligt serviceeftersyn af skybrudssikring

  Hvis du har fået lavet en skybrudssikring, så er det vigtigt at få udført et årligt serviceeftersyn, for at sikre at skybrudssikringen fungere som forventet.

  Ved et eftersyn af en skybrudssikring, skiller vi den ad. Hvorefter vi renser den og tjekker om der er dele som skal udskiftes, inden vi montere skybrudsikringen igen.

  Har du fået installeret en skybrudssikringer trænger til at blive efterset, så kontakt os på 22 41 85 80 , Facebook eller via vores kontaktformular.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Samarbejdspartnere

   Vi er stolte af vores samarbejder, og der hvor vores kunder vurderer deres oplevelse med os