Rottesikring

Rotter skal vi for alt i verden undgå. Den bedste måde at undgå dem på er med en effektiv og professionel rottesikring.

Rottesikring i København og omegn

Få J&J Kloak & Belægning til at rottesikre dit hjem eller din virksomhed. Vi er nemlig garant for høj kvalitet, når vi rottesikrer. Vi ved, hvad der virker, og hvad vi skal kigge efter – og sidst, men ikke mindst har vi certificerede og uddannede rottespærre-montører, der kan deres kram og gør det umuligt for rotterne at komme ind. 

Vi garanterer dig professionel rottesikring, så du ikke skal være nervøs for rotter og skrigende gæster på stolene. En ordentlig rottesikring holder skadedyrene væk, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med. 

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Rottesikring af kloakrør

  Rotter lever i kloakken, og derfor er det meget væsentligt, at dine kloakrør er helt tætte. Hvis du har utætte kloakrør, kan du risikere, at rotter kan komme ud, og det kan give mange forskellige problemer.

  Hvis du holder rotterne nede i kloakken, er de selvsagt mindre farlige, end hvis de kommer på besøg over jordens overflade.

  Det er dit eget ansvar som hus- eller virksomhedsejer, at dine rør og afløbssystemer er i orden.

  Vi kan tilse dine kloakrør og installere rottespærrer, der effektivt holder rotterne langt væk fra overfladen. Tag fat i os, hvis du mistænker rotter for at komme lidt for tæt på. 

  Undgå rotter

  Det er vigtigt at undgå rotter, fordi de er skadedyr. Rotter ødelægger både inventar, rørledninger, elinstallationer, isolering og meget mere.

  Det kan være en dyr fornøjelse at have rotter på besøg, når de først tager fat. Udover materiel skade spreder rotter også smitsomme sygdomme, der i værste fald kan være fatale for mennesker at komme i kontakt med.

  Når det kommer til rottebekæmpelse, påtager vi gerne det store ansvar, når vi rottesikrer din ejendom. Vi sørger helt enkelt for, at du undgår rotter. 

  Effektiv rottesikring af dit hus

  Rotter er et stigende problem i Danmark, og det er nærmere reglen end undtagelsen, at vi hvert år slår rekord for antallet af rotteanmeldelser i Københavns Kommune.

  Vi ser det som vores mission at tilbyde effektive rottesikringer til bolig- og virksomhedsejere. At komme rotter i forkøbet kan spare dig for en masse penge. Hvis du vil have rottesikret dit hus, vil vi meget gerne høre fra dig.

  Hvis du endda har en mistanke om, at du har rotter, vil vi anbefale dig at handle med det samme. Lad os montere rottespærrer for dig, så vi kan minimere risikoen for uventet besøg betydeligt. 

  Årligt serviceeftersyn af rottesikring

  Når du har fået opsat en rottesikring i din kloak, er det vigtigt at få udført et årligt serviceeftersyn, så du er helt sikker på at den fungere optimalt.

  Ved et eftersyn af rottesikringer, tager vi den op og skiller den ad. Når den er skilt ad, renser vi den og tjekker om der er dele som skal udskiftes, inden vi montere rottesikringen igen.

  Har du en rottesikring der trænger til at blive efterset, så kontakt os på 22418580, Facebook eller via vores kontaktformular. Så forhindrer vi rotterne i at gøre skade på din bolig i København eller omegn.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Samarbejdspartnere

   Vi er stolte af vores samarbejder, og der hvor vores kunder vurderer deres oplevelse med os