Strømpeforing

Hvis du har et ødelagt kloakrør, kan vi reparere det ved hjælp af strømpeforing.
Hos J&J Kloak & Belægning er vi specialister i at strømpefore. Du er derfor i trygge hænder hos os.
Vi er klar til at køre ud til dig, så vi kan få fikset din kloak.

Forlæng din kloaks levetid med strømpeforing

Mange kloakker er i dag i dårlig stand, dette gælder især de Københavnske kloakker. Desværre kan det blive en dyr omkostning at totalrenovere et helt rørsystem. Er det nødvendigt? Ikke nødvendigvis, da der heldigvis findes en metode til netop at lette arbejdet og levetidsforlænge kloakkerne. Her kommer strømpeforing af kloakker ind i billedet. Det kan blive den ideelle løsning for dig.

Strømpeforing af rør eller kloakker er en effektiv metode, som sparer dig for tid, penge og oprydning. Brug os, hvis du har brug for at få udbedret et ødelagt rør, kloak eller faldstamme, der giver dig problemer. Vi udfører strømpeforing i København og omegn til gode priser.

Her på siden, kan du finde svar på følgende spørgsmål:

Indhent et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad siger vores kunder

  4.8/5

  4.5 stjerner ud af 5 fra 3 Anmeld Haandværker ud af 139 anmeldelser

  4.5/5

  4.5 stjerner ud af 5 fra 3 Byggetilbud ud af 26 anmeldelser

  Gennemsigtig
  Afspil video

  Strømpeforing af din kloak

  Kloakrør bliver beskadiget med tiden. Hvis et rør bliver utæt, har rotter mulighed for at bryde ud af kloakken, men du kan også risikere oversvømmelser. Det er de kedelige situationer at stå i, når skaden først er sket. Det kan du heldigvis undgå, hvis du får fat i en strømpeforing specialist i god tid.

  Hvis du har mistanke om et utæt rør, kan vi inspicere dine rør, og hvis vi finder en fejl, kan vi udbedre røret ved hjælp af strømpeforing af kloak. Det er en moderne metode, vi kan foretage udefra, så vi ikke behøver at lave store udgravninger.

  Kontakt os allerede i dag, og få en skræddersyet strømpeforing pris på din opgave

  Har min kloak brug for en strømpeforing?

  Det er vigtigt at du skrider til handling, når du opdager problemer med din kloak. Skaden kan blive så omfattende, at det i værst tilfælde ikke er muligt at lave en reparation med strømpeforing. Det betyder at vi skal opgrave rør og installere nye rørføringer. 

  Det er tidskrævende og koster mange penge. Derfor er det vigtigt at du er ude i god tid, og får udført strømpeforing af din kloak eller rør så vi kan få løst skaden, inden det er for sent.

  Har du en formodning om at dine kloakrør er gamle og slidte, så kan det være en god idé at få taget en TV-inspektion, for at du kan få en idé om rørets tilstand.

  Hvad er en strømpeforing?

  En strømpeforing har, som du sikkert allerede har opdaget, ikke noget at gøre med at holde fødderne varme. Det er en metode, hvor vi lægger et nyt rør inden i det defekte rør. Det nye rør dannes vi ved hjælp af en særlig strømpe lavet i polyester med en inderside af plastik, som vi puster op ved hjælp af lufttryk inden i det gamle rør. Det sætter sig på det gamle rør som en hinde og sørger for, at røret bliver tæt igen.
  Når røret er pustet op, så det passer, skal det hærdes. Det kan gøres med kold luft, varmt vand eller ved hjælp af andre metoder. Det er genialt, fordi vi kan lave det hele uden at grave og rode. Arbejdet udføres lettere, hurtigere og mere effektivt.

  Så hvis du skal have lavet en strømpeforing i København og omegn, så kontakt os på telefon 32 70 88 84 eller udfyld vores kontaktformular. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt.

  Penge at spare ved strømpeforing

  Der findes ikke noget værre end at bruge rigtig mange penge på en total udskiftning af dine kloakrør eller omfangsdræn. Især når man finder ud af, at der findes billigere og bedre metoder til at optimere dine kloakrør.

  Der er oftest mange penge at spare ved at få lavet en strømpeforing. En strømpeforing pris kan varierer alt efter hvor stor din opgave er og hvor længe vi skal bruge på opgaven. Dog kan være billigere, da en total renovering af kloak og rør kan blive dyrt at udføre.

  Hvis du kunne være interesseret i at få udført en strømpeforing af din kloak eller rør, så kan du allerede kontakte os i dag få et godt tilbud på din opgave.

  Hvad koster en strømpeforing?

  Du kan forvente at skulle betale en pris på cirka 1.000 kroner per meter kloakledning, du skal have strømpeforet.

  Prisen kan dog være højere, hvis kloakledningerne er svært tilgængelige, eller lavere, hvis dine kloakledninger er nemt tilgængelige. Så kan du lægge et par hundrede kroner til per times arbejde eller trække tilsvarende fra.

  Vi giver dig gerne en eksakt pris på strømpeforing i din kloak, hvis du tager kontakt til os og lader os tage et kig på din kloak.

  Hvor længe holder strømpeforing?

  Du kan forlænge din kloaks levetid, hvis du lader os foretage strømpeforing i den. En korrekt udført strømpeforing kan holde i mange år frem i tiden og undgå, at der opstår nye problemer med dine kloakrør.

  Med vores hjælp kan du være sikker på, at strømpeforingen bliver udført korrekt og efter alle forskrivninger. Strømpeforing kan holde helt op til mellem 70 og 100 år – lige så lang tid, som hvis du får foretaget en decideret kloakrenovering.

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Hvad er fordelene ved strømpeforing i forhold til komplet kloakrenovation?

   Med strømpeforing slipper du for de gener, som en større opgravning af gulv eller indkørsel, vil medføre. Du kan undgå meget rod og besvær, da strømpeforing er et mindre omfattende stykke arbejde end en komplet kloakrenovering.

   Det er både billigere og hurtigere med en strømpeforing, der typisk kan klares inden for 24 timer, og så er det ikke nødvendigvis en mindre holdbar løsning end at gå hele vejen med en renovering af din kloak.

   Hvornår kan kloakrenovation bedre betale sig?

   Er dit kloaksystem utæt, eller er det ikke stort nok til at kunne håndtere de belastninger, det bliver udsat for i det daglige, kan en kloakrenovering komme på tale.

   Har du problemer med rotter i din kloak, eller synker dit toilet ikke, som det skal, kan du med fordel lade en af vores erfarne medarbejdere tage et kig på din kloak. Så kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt der er behov for en renovering af kloakken, eller du kan nøjes med en strømpeforing.

   Strømpeforing af faldstammer

   Vi tilbyder også strømpeforing af faldstammer. Oplever du problemer med faldstammens tæthed i din etageejendom, så vil vi gerne stå for at udbedre problemet. Faldstammer er afløbsrør, der løber fra bolig til bolig, typisk i etageejendomme.
   Faldstammer transporterer spildevand fra badeværelse, køkken og bad videre ned til de nederste etager i en ejendom. Derfra ledes spildevandet videre ud i kloakken. Det kan være besværligt og dyrt at skifte hele faldstammer ud. Især hvis man er nød til at lave en totalrenovation af badeværelse for at få installeret nye faldstammer.

   Det omfattende renoveringsarbejde, der både kan blive dyrt i tid og penge, kan let løses ved at strømpeforing af faldstammer. Det er en god metode, fordi du undgår en stor og omfattende reparation i samtlige badeværelser i bygningen.

   Kontakt os i dag

   Er du klar til at få lavet en strømpeforing af kloak eller rør? Så slå til nu og få en konkurrencedygtig strømpeforing pris. Vi kommer ud og udføre strømpeforing i København og omegn og står klar på linjen døgnet rundt.

   Vi vægter vores kunder højt og sørger for at du får den rette hjælp til den rette pris. Vi garanterer at give dig den bedste service. Så når du er klar, så tag kontakt til os. Det er nemt og enkelt da ud blot skal udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

   Indhent tilbud

   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Strømpeforing i København og omegn

    Har du brug for strømpeforing i København og omegn, så er J&J Kloak og Belægning den helt rette samarbejdspartner, som du leder efter. Med os som din samarbejdspartner får du en troværdig og pålidelig partner, der kan sikre dig, at du får arbejdet gjort til en rigtig god og fair pris. Du er også garanteret en service i højeste kvalitetsniveau.

    Vi har arbejdet med strømpeforing af kloakker i mere end 20 år. Vi har løst rigtig mange forskellige udfordringer indenfor kloaksystemer og strømpeforinger i København. Vi har derfor opbygget en bred viden på området. 

    Vi bruger vores erfaring om kloakker og strømpeforing i København til at investere i de bedste og mest moderne maskiner indenfor kloakarbejde markedet. Vi kan derfor garantere dig for, at vi ofte kan klare arbejdet både bedre og billigere end mange af vores konkurrenter.