Rottesikring i København, Glostrup, Amager og omegn

Vil du gerne undgå ubehagelige overraskelser fra rotter i dit hjem eller i din virksomhed? Hos J&J Kloak & Belægning ApS tilbyder vi, som en del af vores omfattende kloakarbejde, rottespærring eller rottesikring. Når du vælger os som din leverandør af rottesikring, er du garanteret et effektivt resultat, og vi står som certificerede og uddannede rottespærre-montører altid inde for kvaliteten i vores arbejde. Fra Brøndby kommer vi gerne ud til kunder over hele København - både Amager, Glostrup og hovedstadens forstæder.

Rottespærre i nye eller eksisterende kloakledninger

Har du mistanke om rotter i din ejendom, bør du med fordel handle hurtigt. Ved at montere en rottespærre i kloakken kan du effektivt nedsætte risikoen for skader. Vi anbefaler endvidere at etablere spærre, hvis du skal lægge nye kloakledninger - for at være på den sikre side.

Alt vores arbejde er endvidere fuldt forsikret gennem GF Forsikring, så du har fuld tryghed ved at vælge os som din montør af rottespærrer.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker rottesikring

Oplever du tegn på rotter, eller vil du gerne have rottesikring, inden skadedyrene er kommet til din ejendom, kan du med fordel kontakte os på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, og vi giver ligeledes gerne et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning. Vi kommer endvidere gerne ud til dit hjem, kontor, lagerbygning eller anden slags ejendom, og tilser de konkrete forhold. Vi ønsker at forhindre rotterne i at gøre skade på din bolig i København eller omegn.

Indhent tilbud hos os!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste kloak / belægningsprojekt.

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.