Skybrudssikring i København, Glostrup, Amager og omegn

Er dit hus eller din virksomhed i risiko for problemer, hvis der kommer skybrud? I så fald kan det være en god idé at lave skybrudssikring.

Hos J&J Kloak og Belægning kan vi stå for at skybrudssikre dit hjem eller din virksomhed. Eftersom det bliver varmere og varmere i Danmark, er det også begyndt at regne mere.

Vi skal derfor i højere grad vænne os til, at skybrud bliver en større del af vores hverdag, og det er alt sammen med til at øge risikoen for vandskader og oversvømmede kældre. Problemerne opstår, hvis kloakken ikke kan følge med.  

Vi kan hjælpe med en effektiv skybrudssikring, så de udsatte rum i din bolig eller virksomhed kan stå imod, når regnen bliver så kraftig, at afløbssystemerne ikke kan følge med. 

Få et gratis tilbud

Højvandslukke til kloak

Vi kan skybrudssikre dit hjem eller din virksomhed ved at montere højvandslukkere. Med et højvandslukke undgår du, at kloakvand kommer op gennem toilettet og afløbet i din kælder.

Et højvandslukke forhindrer, at kloakvand kan løbe baglæns ved hjælp af to klapper. Klapperne åbner, når spildevand løber ud af huset, mens klapperne lukker tæt, hvis der presses kloakvand ind udefra.

På den måde virker de som en sluse, der selv kan mærke, hvornår spildevand godt må løbe igennem – og allervigtigst hvornår spildevand overhovedet ikke må trænge igennem. 

Et højvandslukke sørger altså for at sikre, der ikke kommer ildelugtende kloakvand op igennem dine afløb. Vi monterer dem med høj sikkerhed og stor ekspertise, så du aldrig kommer til at opleve, hvordan det er at have spildevand i kældre eller andre steder. 

Skybrudssikring i København

Vi holder til i Herlev og sørger for skybrudssikring til hele København og omegn. Står du derfor med en kælder i en bygning eller med en kloak, der ikke altid kan følge med i København, er vi altid klar til at yde rådgivning og montere skybrudssikring til dig. 

Skybrudssikring af kælder

Som vi tidligere har beskrevet, er det især kældre, der er i risiko for at blive oversvømmet. Og med stadig voldsommere vejr i Danmark er det en god idé at tænke på, hvad man skal gøre, hvis der en dag kommer et regnskyl, der giver nok regn til, at din kælder oversvømmer. Det bedste, du kan gøre, er at være forberedt. Og en af de bedste måder at være forberedt på, er ved at lade os montere højvandslukker i dine afløb. Vi placerer dem tæt på det afløb, der skal sikres. På den måde kommer du problemet i forkøbet. 

Årligt serviceeftersyn af skybrudssikring

Hvis du har fået lavet en skybrudssikring, så er det vigtigt at få udført et årligt serviceeftersyn, for at sikre at skybrudssikringen fungere som forventet.

Ved et eftersyn af en skybrudssikring, skiller vi den ad. Hvorefter vi renser den og tjekker om der er dele som skal udskiftes, inden vi montere skybrudsikringen igen.

Har du fået installeret en skybrudssikringder trænger til at blive efterset, så kontakt os på 22418580 eller via vores kontaktformular.