Strømpeforing i København, Glostrup, Amager og omegn

En kloakrenovering er ofte en dyr og omfattende operation. Hos J&J Kloak & Belægning ApS tilbyder vi at udføre strømpeforing som et alternativ til den mere omfattende kloakrenovering. Det er en metode, der både kan bruges i forbindelse med renoveringsopgaver, eller hvis en kloak eller et rør helt skal lukkes. Ved brug af strømpeforing kan vi udføre opgaven hurtigt, og det er således ofte det billigste alternativ, da det ikke kræver et stort antal mandetimer.

Vi sørger for en grundig strømpeforing

Strømpeforing er også kendt som no-dig-metoden, og som navnet indikerer, kræver strømpeforing altså ikke en udgravning af kloakker og rør. Det foregår derimod ved at skyde en strømpe (polyester overtrukket med plastik) ind som foring af den defekte del. Herefter hærdes strømpen.

Indledningsvist udfører vi en TV inspektion af kloakledningen for at sikre, at den er egnet til strømpeforingen. Hvis den er det, indsætter vi strømpen. Efter indsættelsen tjekker vi igen ved TV inspektion, at alt er som det skal være. Det sikrer, at du har en løsning, som holder i rigtig mange år. Faktisk holder strømpen minimum 50 år, men den kan ofte holde i helt op til 80 år.

Ring og hør nærmere om strømpeforing

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at reparere en kloakledning på din ejendom ved strømpeforing, er du velkommen til at ringe på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80, ligesom du kan skrive en e-mail til info@jjkloak.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning for dig, der bor i området omkring København - heriblandt Amager, Brøndby og Glostrup.

Indhent tilbud hos os!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste kloak / belægningsprojekt.

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.